Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vi erbjuder

Byggspecialisten i Göteborg AB är ett företag med många års samlade erfarenheter från olika typer av byggverksamhet för välrenommerade och kvalitetsmedvetna beställare i regionen. Vi erbjuder total-, general- och byggnadsentreprenader när det gäller ny- och ombyggnader samt underhållsarbeten och byggservice via vår flexibla serviceorganisation. Vi har en bred kompetens, men också en del områden där vi är specialiserade.

Entreprenader

Byggspecialisten i Göteborg AB är ett företag med många års samlade erfarenheter från olika typer av byggverksamhet för välrenommerade och kvalitetsmedvetna beställare i regionen. Vi erbjuder total-, general- och byggnadsentreprenader när det gäller ny- och ombyggnader. Vi har en liten men vass organisation med korta beslutsvägar, stor initiativkraft, hög serviceanda och mycket hög teknisk kompetens.

Byggservice

Vi utför byggservice såsom löpande underhållsarbeten och enskilda serviceinsatser via vår flexibla serviceorganisation. Våra servicesnickare är breda, kompetenta, initiativrika och handlingskraftiga och bistår dig så att arbetet blir utfört snabbt – och att det blir färdigt i tid.

En liten men vass organisation med korta beslutsvägar och hög servicenivå som är lätta att ha att göra med och som du alltid får kontakt med. Vi har flera olika typer av serviceavtal som vi anpassar efter uppdragsgivarens behov och önskemål.

Kontorsanpassningar

En av Byggspecialisten specialiteter är lokal- och kontorsanpassningar. Vi har många års samlade erfarenheter från olika typer av projekt för välrenommerade och kvalitetsmedvetna beställare i regionen. Bland våra uppdragsgivare finns såväl privata som offentliga fastighetsägare och -förvaltare såsom Bilia, Hufvudstaden, Newsec, SEB, Svenska Kyrkan, Klövern och Familjebostäder.

Bilhallar och verkstäder

Byggspecialisten har stor erfarenhet och många goda referenser när det gäller konceptbyggnad av bilhallar och vi har stort vana att hantera dessa ofta komplexa koncept.

Vi har genomfört ett stort antal olika projekt för företag som Volvo, Renault, Ford, BMW och Dacia. Vi har bland annat byggt verkstäder enligt VRE (Volvo Retail Experience) och vi var projektledare för pilotprojektet Volvo Sisjön VRE.

Kulturhistoriska byggnader

Byggspecialisten har många års erfarenhet av renovering och upprustning av kulturhistoriskt känsliga miljöer såsom kyrkor och kyrkobyggnader. Vi har ett mångårigt samarbete med Svenska Kyrkan och har genomför ett stort antal projekt tillsammans. Vi har ett stort nätverk av samarbetspartner såsom antikvarier, tapetserare, dekorationsmålare, arkitekter med flera som vi samarbetar med i dessa känsliga projekt.