Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om Oss

Byggspecialisten i Göteborg AB är ett företag med många års samlade erfarenheter från olika typer av byggverksamhet för välrenommerade och kvalitetsmedvetna beställare i regionen. Vi erbjuder total-, general- och byggentreprenader när det gäller ny- och ombyggnader samt underhållsarbeten och byggservice via vår flexibla serviceorganisation.

Byggspecialisten har en liten och vass organisation som på ett rationellt och effektivt sätt driver våra projekt. Vi har ett väl sammansvetsat gäng med egna och erfarna hantverkare som är och lätta att ha att göra med samt ett inarbetat och etablerat nätverk av leverantörer och underentreprenörer som bistår oss vid behov.

För Byggspecialisten ligger fokus på planering och samordning för att uppnå så effektiva och fungerande processer som möjligt och vi är kvalitetsmedvetna och kostnadseffektiva

Självfallet innehar företaget alla erforderliga kvalitets- och miljöledningssystem och vi är miljödiplomerade.

Bland våra uppdragsgivare finns såväl privata som offentliga företag och institutioner. Vi är stolta över det förtroende som våra kunder visat oss genom åren och att vi har långvariga relationer med många ända sedan företaget startades. För oss är det oerhört viktigt att ta väl hand om våra många trogna kunder, stora som små, och bland våra kunder finns företag Bilia, Hufvudstaden, Newsec, SEB, Svenska Kyrkan, Klövern och Familjebostäder.

Byggspecialisten i Göteborg AB grundades 1993 av Geir Bratland. Företaget ägs idag av Geir tillsammans med sonen Magnus, som också är VD för bolaget. Omsättningen ligger kring 80 miljoner kr och vi sysselsätter i dagsläget 18 medarbetare.

Varmt välkommen till Byggspecialisten!