Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fördelar

Byggspecialisten i Göteborg AB är ett företag med många års samlade erfarenheter från olika typer av byggverksamhet för välrenommerade och kvalitetsmedvetna beställare i regionen. Det finns flera goda skäl till att kontakta oss om du vill ha en kompetent, trygg, pålitlig och långsiktig samarbetspartner. Här är några av dem.Starka och initiativrika!

Vi har en liten men vass organisation med korta beslutsvägar, stor initiativkraft, hög serviceanda och mycket hög teknisk kompetens.

Kompetenta!

Alla medarbetare hos oss har mycket goda färdigheter i sitt hantverk. Våra projektledare och arbetschefer har mångårig erfarenhet av allt från mindre projekt till större entreprenader.

Kostnadseffektiva!

Vi håller de fasta kostnaderna låga och har ett stort nätverk så att vi kan vara kostnadseffektiva.

Välrenommerade!

Vi utför återkommande uppdrag åt krävande kunder i Göteborgsregionen.

Breda!

Byggspecialistens kompetens och erfarenhet spänner från kontorsanpassningar till känsliga kulturbyggnader.

Erfarna!

Byggspecialisten i Göteborg är ett företag med många års samlade erfarenheter från byggverksamhet för välrenommerade beställare.

Snabba!

Vi är en liten men vass organisation med korta beslutsvägar och hög servicenivå. Vi är lätta att ha att göra med och du får alltid tag på oss.

Serviceinriktade!

Vi har en egen serviceavdelning med breda och kompetenta snickare som både bistår dig så att arbetet blir utfört snabbt – och att det blir färdigt i tid.